Tulevaisuustyöpaja: Nuoret ja globaali vastuu

Tulevaisuus ei vain tule, se tehdään. Elämme hurjien muutosten aikaa, joten systeeminen ja pitkän aikavälin ajattelun harjoittelu on tärkeää toivomamme tulevaisuuden toteutumiseksi. Kestävyyskriisiin vastaaminen on kiireellinen välttämättömyys, ja tulevaisuusajattelu on kelpo väline siihen tehtävään!

Kirkon Ulkomaanavun nuorten vaikuttamisverkosto Changemaker ja Naisten Pankin nuorten tiimi Next Generation järjestävät tiistaina 10.9.2024 yhteisen tulevaisuustyöpajan teemalla ”Nuoret ja globaali vastuu”.

Kahden tunnin työpajassa pääset keskustelemaan nuorten mahdollisuuksista vaikuttaa, sekä ideoimaan yhdessä globaalisti kestävää tulevaisuutta. Mukana tapahtumassa ovat tulevaisuustaitojen asiantuntijat Noora Vähäkari ja Anna Kivimäki-Pelluz Fingosta.

Työpaja järjestetään Helsingissä Kirkon Ulkomaanavun tiloissa osoitteessa Eteläranta 8.

Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan 8.9.2024 mennessä tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Ilmoitathan mikäli et pääsekään paikalle, niin osaamme varautua tarjoilujen osalta. Työpaja on maksuton.

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.